Pasta en Risotto

Denken we aan Italië, dan denken we aan pasta en risotto. De Italianen eten dit als voorgerecht (primi), maar ook als lunch of een salade is pasta perfect. Onze biologische pasta’s en risotto worden met slechts enkele toevoegingen eenvoudig omgetoverd in een heerlijke maaltijd.

Met pasta en risotto kun je in de keuken heerlijk afwisselen en de meest uiteenlopende smaakvariaties op tafel zetten. Doe bijvoorbeeld in een koekenpan een flinke scheut goede olijfolie, voeg een behoorlijk aantal tenen knoflook toe met een rood pepertje en laat dit lekker fruiten. Doe de gekookte spaghetti in een mooie schaal, schep de knoflookolie er goed door heen en je spaghetti aglio olio e peperoncino is klaar. Eenvoudiger kan eigenlijk niet en de smaak is geweldig. Pasta en risotto mag dan ook niet ontbreken bij onze beleving van Italië. Maar dan wel de echte authentieke zelfgemaakte pasta en biologische risotto.

Zo kwamen wij in Toscane in contact met de biologische pastamaker, Amadeo. Hij voegt aan het vezelrijke meel alleen granen en water toe, waardoor zijn pasta’s veel vitaminen en mineralen bevatten.

Vragen of proeven? Neem dan contact met ons op. Of bestel direct via info@inostricinque.nl uw favoriete pasta of risotto en beleef de Italiaanse liefde voor deze gerechten.

Zie onze webwinkel voor de producten.