Proeverijen en evenementen

Gedurende het jaar houden wij verschillende proeverijen en evenementen op verschillende locaties in het land. Zowel particulier als zakelijk. In deze proeverijen laten wij u kennis maken met de Italiaanse beleving zoals wij die ook ervaren iedere keer als wij in Italië zijn. U proeft verschillende Italiaanse wijnen met daarbij originele Italiaanse hapjes. De aankleding en entourage zorgen voor een Italiaanse sfeer.

Wij vertellen daarbij het verhaal van de verschillende producten, de achtergronden, het gebied, de locatie en de passie van de mensen achter de producten. U kunt zelf de kwaliteit, eenvoud en intense smaak van de wijnen en andere producten ervaren. Wij selecteren onze producten zeer zorgvuldig, we bezoeken de wijnboerderijen en hebben regelmatig persoonlijk contact met de wijnboeren. Hierdoor kunnen wij de beleving, die wij zelf hebben ervaren, goed overbrengen.

Wilt u ook zo'n proeverij of evenement ervaren bij u op locatie, stuur dan een mail naar info@inostricinque.nl en vraag naar de mogelijkheden. Ook organiseren wij regelmatig proeverijen in de omgeving van Enschede, Zwolle en Utrecht/Amersfoort. Volg ons op Facebookwe houden u graag op de hoogte van onze activiteiten.