Hoe kunt u bestellen?

Wilt u onze mooie kwaliteitsproducten bestellen, dan kan dat via de webwinkel op deze website. Hier vindt u al onze producten terug inclusief de prijs. U kunt een email sturen met een lijst van producten die u wenst. U krijgt van ons een offerte of bevestiging, levertijd van de producten is veelal binnen 3 werkdagen. Verzendkosten zijn €7,95 incl. BTW, wanneer u een bestelling plaatst van meer dan €100, worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Wanneer u een bestelling plaatst voor minimaal twaalf flessen van één soort berekenen wij een korting van 5%, dit zullen wij in de offerte aan u verwerken. Door de nieuwe alcoholwet per 1 juli 2021 gelden strengere regels op controles op leeftijd. Wij verkopen geen alcohol aan particuliere klanten onder de 18 jaar.

U kunt dan aangeven of u de producten wilt ophalen of dat wij de producten versturen per pakketpost. Nadat de betaling ontvangen is, kunt u de producten ophalen of worden ze bezorgd. Heeft u vragen, neem contact met ons op via info@inostricinque.nl.

Zie onze webwinkel voor de producten