Wijn

Een mooier en smaakvoller product dan wijn is er eigenlijk niet. Behalve dan wijn met een verhaal! En dat is nu juist wat onze wijnen hebben, een verhaal. Het doel van I Nostri Cinque is om deze verhalen en de beleving ervan te delen. Het verhaal van onze wijnen, kan dus ook jouw verhaal worden…

Al onze wijnen hebben wij ontdekt op kleine (biologische) wijnboerderijen. Liggend in het glooiende landschap met ranke cipressen, tussen ruige berghellingen of onder de zoute zeebries. Stel je het landschap voor en ruik de geur van Italië. Zie je zelf zitten op een Italiaanse piazza met een goed glas vino rosso. Schuif aan die lange houten tafel aan, proef de knoflook en de olie in de spaghetti aglio e olio. Hoor de levendige conversaties om je heen en drink de wijn. Voel deze beleving via onze wijn en deel het met familie en vrienden.

Voor meer verhalen neem contact met ons op of bezoek één van onze proeverijen. Wilt u gelijk de beleving ervaren, bestel via info@inostricinque.nl onze heerlijke wijnen.

Zie onze webwinkel voor de producten.