Ons

I Nostri Cinque is ontstaan vanuit onze voorliefde voor Italië en onze wens om dit te delen met anderen.

Italië heeft voor ons iets bijzonders, het zijn in Italië, het zien van het landschap, het ervaren van de cultuur, de smaken en de geuren geven ons altijd een gevoel van thuis. Wij zijn in Duitsland bij Frankfurt, op de E35 naar Rome, dan ook niet op de heenweg maar op de terugweg! Het antwoord op de vraag wanneer je weer naar Italië gaan zal dan ook altijd zijn “zo snel als mogelijk!”. Dit gevoel, deze beleving, dat willen wij graag delen met u!

Een beleving ervaar je door te ruiken, te proeven, te voelen, te zien en te horen, onze vijf zintuigen. Daarom de naam I Nostri Cinque.

Ons aanbod om de beleving te ervaren is divers. Wij delen goede wijnen, limoncello, pasta's, olijfolie maar ook adressen van wijnboerderijen, agriturismo’s, restaurants, verhalen, mooie vergezichten, sfeervolle piazza's en ook zelfs de mogelijkheden voor trouwen in Italië.

En wie zijn dan wij?
Wij zijn Harlyne van der Molen en Marc Brandjes, ondernemend, gepassioneerd, altijd op zoek naar bijzondere ervaringen, mooie wijnen, authentieke plekken en pure smaken. Oprecht geïnteresseerd in het verhaal en in de mensen achter de producten. Na al onze ontmoetingen en alle verhalen hebben wij middels I Nostri Cinque een mogelijkheid gecreëerd om deze te delen.

You can't buy Happiness, but you can buy Wine, and that's kind of the same thing...