Olijfolie en Azijn

Dit vloeibare goud is onmisbaar in de Italiaanse keuken! Elke Italiaan heeft zo zijn eigen adresjes om de beste olijfoliën te kopen. Olijfolie kent vele geuren en smaken die I Nostri Cinque u wil laten beleven… Steeds meer mensen ontdekken de subtiele smaak van olijfolie en waarderen de mooie eigenschappen.

Olijfolie is rijk aan enkelvoudige onverzadigde vetzuren en bevat stoffen die onze cellen beschermen tegen veroudering. Dus lekker en gezond! In Italië zijn wij op zoek gegaan naar verschillende olijfoliën, die elk hun eigen unieke smaak hebben. Ze passen elk perfect bij bepaalde gerechten. Een olie met een boterachtig karakter past bijvoorbeeld prima bij focaccia met zeezout, terwijl pasta vraagt om een meer zoete olie met een pepertje in de nasmaak. Onze selectie van olijfoliën hebben de authentieke Italiaanse smaak, staan mooi in elke keuken en zijn een perfect cadeau!

Vragen of proeven? Neem dan contact met ons op. Of bestel direct via info@inostricinque.nl uw favoriete olie en beleef deze sublieme luxe.

Zie onze webwinkel voor de producten.