Trouwen

I Nostri Cinque deelt de beleving van Italië, het land van de passie en de liefde, de perfecte locatie voor jullie droombruiloft.

Zie het glooiende en zonnige Italiaanse landschap voor je en een idyllische wijnboerderij gelegen op een heuvel. Tussen de olijfbomen en druivenranken staan de lange houten tafels met het mooiste tafellinnen. Zie op die bijzondere plek al jullie gasten genieten van een heerlijk Italiaans diner! 

Wij kunnen met alle voorbereidingen helpen om jullie Italiaanse droombruiloft waar te maken. Door onze eigen ervaring en onze contacten in Italië kunnen wij de gehele organisatie van jullie bruiloft op ons nemen. Van het vinden van de perfecte locatie tot de bedankcadeautjes voor jullie gasten. In Italië vind je bijzondere trouwlocaties, waar zowel de plechtigheid, het diner als het feest kunnen plaatsvinden. Het is bijvoorbeeld mogelijk om te trouwen in het historische gemeentehuis van de geweldige stad Siena in Toscane op het wereldberoemde plein, Piazza del Campo. Jullie kunnen op een mooie wijnboerderij met schitterend uitzicht genieten van een echt Italiaans diner aan mooie lange tafels. Uiteraard kan dit romantische tafereel worden vastgelegd door een professionele fotograaf en kunnen jullie er voor kiezen om die dag rond te rijden in een Italiaanse oldtimer. Willen jullie in Nederland nog een feest geven voor de gasten die niet mee gaan naar Italië, dan kan I Nostri Cinque helpen om de Italiaanse beleving met jullie gasten te delen.

Trouwen in Italië is eenvoudiger dan het lijkt, zeker met de begeleiding die I Nostri Cinque kan bieden. Wij helpen jullie met het maken van keuzes en bij het regelen van alle formaliteiten. Op de dag zelf zorgen wij er voor dat alles perfect verloopt en dat jullie als bruidspaar alleen maar hoeven te genieten. Er is zoveel mogelijk, daarom horen wij graag jullie wensen en ideeën. Tijdens het eerste gesprek brengen wij jullie wensen in beeld en kunnen wij een indicatie geven van de mogelijkheden afgestemd op jullie budget. Heeft u interesse, stuur dan een mail naar info@inostricinque.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken.