Cadeaubonnen en accessoires

Om iemand te verrassen kunt u ook cadeaubonnen bij ons kopen, verpakt in een luxe envelop. Het bedrag is vrij te kiezen. De cadeaubon kan bij ons ingewisseld worden op een proeverij of bij een bestelling via email.

Accessoires zijn een unieke manier om uw feestje of cadeau persoonlijker te maken of net dat beetje extra mee te geven. Het zijn tenslotte de details die het ‘m doen! Denk bijvoorbeeld aan een kurkentrekker met uw eigen naam of logo erop of een mooie wijnkoeler.

Het beroemde zwarte haantje typerend voor de chianti wijnen is op diverse accessoires terug te vinden, bijvoorbeeld op wijnglazen of een mooie kookschort. Erg leuk om cadeau te geven. Ook zijn ter decoratie grote robuuste eikenhouten wijnvaten verkrijgbaar of juist een klein vaatje van 5 liter, van waaruit de wijn rechtstreeks in het glas getapt kan worden. Een stevig wijnrek van eikenhout geven uw mooie flessen wijn een goede plek om nog verder te rijpen. Kijk voor meer info op www.rimel-handel.nl.

Geef een cadeau of kerstpakket een thema mee en geef een compleet cadeau door het toevoegen van accessoires. Een zak biologische meel kan compleet gemaakt worden door het te geven met een pastamachine en enkele recepten, zodat het meteen gebruikt kan gaan worden.

Heeft u zelf al een idee of wilt u van ons een concreet voorstel ontvangen over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via info@inostricinque.nl.

Zie onze webwinkel voor de producten.