Nieuws

Voor het meest recente nieuws, volg ons op Facebook.

11 maart 2015
De voorbereidingen voor de wijnbeursen ProWein in Dusseldorf en Vinitaly in Verona lopen, de afspraken onze partners in Italie zijn gepland, ook zijn er afspraken gemaakt met een aantal nieuwe wijnboeren. Volg ons op faceboek voor de actuele ontwikkelingen.

10 maart 2015
De eerste proeverij in samenwerking met Paolo en Paola van de biologische wijnboerderij Fiorano is een feit. Het was een zeer geslaagde avond. Verrassend was de nieuwe Rosato. zij hadden deze meegebracht om te proeven. Ook hebben zij een Vino Cotto en een mooie witte Riserva, deze komen binnenkort in ons assortiment. 

6 maart 2015
Ook zijn de nieuwe pallets van Lunadoro en Fiorano zijn binnen. De voorbereidingen voor de eerstvolgende proeverij van 10 maart samen met Fiorano zijn on volle gang!

2 maart 2015
De nieuwe pallets met wijnen van Corsignano uit Toscane en Cavalier de Pepe uit Campania zijn gearriveerd. De wijnen van Cavalier di Pepe zijn door de beste vinoloog van Nederland 2015, Alessandro Matrone, onafhankelijk beoordeeld en verrassend goed! Ook hebben wij een verrassend lekkere Balsamico in ons assortiment opgenomen. Dit product importeren wij samen met Vino e Olio, een Italiaanse importeur in Nederland waar we een samenwerking mee aangaan.

12 februari 2015
Een heerlijke proeverij in Huizen, met dank aan Culiverso voor de hapjes en Reggie de Jong van The Restructuring Company voor het beschikbaar stellen van de locatie.

8 februari 2015
Een zeer mooie proeverij op de Hoge Boekel in Enschede. De hapjes zijn verzorgd door onze nieuwe partner Culiverso. Wederom een zeer geslaagde middag.

4 januari 2015
I Nostri Cinque ging goed van start in 2015, een mooie proeverij gehad bij JaQwonen in Ootmarsum.

21 december 2014
Een geslaagde kerstborrel met presentatie van de kleding van Marion van Gils.

14 december 2014
De eerste kerstpakketten en relatiegeschenken zijn ingepakt en gereed voor verzending. Wanneer u nog wensen heeft voor een kerstpakket of relatiegeschenk, neem dan contact met ons op, dan kunnen wij u de mogelijkheden bespreken.

8 december 2014
Een hele gezellige 'ladies night' bij De Knipsalon in Enschede, verschillende producten en modeassecoires werden gepresenteerd onder het genot van een glas spumante en wijn.

27 november 2014
Een geslaagde proeverij gehad in Wapenveld bij Nathalie Beck, een netwerkavond gecombineerd met heerlijke wijn, italiaanse kaas en wild hapjes.

17 november 2014
Bent u al bezig met de voorbereidingen voor de feestdagen? Zoekt u een bijzondere wijn voor uw diner of de nieuwjaarsborrel? Wij hebben voor u een aantal proefpakketten samengesteld met mooie wijnen met elk een eigen karakter en smaak. Zo kunt u zelf proeven en een keuze maken welke wijn bij uw feestdagen past. Ga naar proefpakketten voor de verschillende mogelijkheden.

16 november 2014
Een goede netwerbijeenkomst gehad in Amsterdam, voorzien van een kleine proeverij van bijzondere wijnen van Cavalier di Pepe.

10 november 2014
Maandag 10 november 2014 zijn nieuwe flessen van Cavalier di Pepe, Campania, gearriveerd. Een heerlijke collectie van rode en witte wijnen, ook de Taurasi wijn ontbreekt niet in deze collectie, naast de heerlijke witte wijn van de Greco druif. Voor de aankomende feestdagen hebben we ook een een witte en rose spumante, de olijfolie van dit wijnhuis zit ook in de collectie.

6 november 2014
Donderdagavond 6 november 2014 is geslaagde proeverij in Huizen geweest, met dank aan a'Maggiore voor de hapjes en Reggie de Jong van The Restructuring Company voor het beschikbaar stellen van de locatie.

31 oktober 2014
Vanaf heden kunt u ook cadeaubonnen bij ons bestellen in een luxe verpakking. Het bedrag is vrij te kiezen. U kunt uw cadeaubon bij ons inwisselen op een proeverij of bij uw bestelling via email. Voor vragen kunt u natuurlijk ook contact met ons opnemen door een email te sturen aan info@inostricinque.nl.

11 oktober 2014
Op zondag 11 oktober hebben wij de gelegenheid gehad om op de Military in Boekelo in de tent van MSG Post en Koeriers een selectie van onze wijnen en producten te presenteren. We kijken terug op een zeer geslaagde dag, met dank aan MSG Post en Koeriers en alle gasten die daarbij aanwezig waren.

5 oktober 2014
Op zondag 5 oktober hebben al onze gasten kunnen genieten van mooie wijnen op een geweldige locatie op de Hoge Boekel te Enschede uitkijkend over de weilanden. Het weer liet het enigszins afweten, maar met een grote tent en de brandende vuurkorven hadden we een lekkere warme plek gemaakt met de echte Italiaanse sfeer. De hapjes van A’maggiore hebben daar hun culinaire bijdrage aangeleverd. Het heerlijke zuurdesem brood gedipt in biologische olijfolie met naar eigen smaak kruiden toegevoegd geeft een mooi beeld van de eenvoudige, maar smaakvolle Italiaanse keuken. Evenals onze biologische pasta met de zelf gemaakte tomatensaus.