Activiteiten

I Nostri Cinque organiseert op eigen locaties heerlijke proeverijen zodat u de smaken van Italië zelf kunt ervaren. Een proeverij van biologische wijnen en biologische Italiaanse hapjes, maar ook een vijf gangen diner met authentieke Italiaanse gerechten en een bijpassend wijnarrangement kan door ons geheel worden verzorgd. Een wijnproeverij is zeer geschikt als netwerkbijeenkomst op een door u gekozen locatie. Ook uw feestje thuis met vrienden krijgt net iets extra’s met een proeverij van I Nostri Cinque. 

Wilt u zelf actief aan de slag in de keuken met onze Italiaanse producten, reserveer dan bij ons een kookworkshop. Wij ontvangen u dan op één van onze locaties voor een actieve middag of avond. Nadat u de verschillende gerechten heeft bereid kunt u rustig genieten aan mooi gedekte tafels met bijpassende Italiaanse wijn. Als afsluiting een lekker espresso en ijskoude limoncello. De combinatie van een wijnproeverij en een kookworkshop is perfect voor wat grotere groepen, zoals een teamuitje of een familiedag.

Heeft u een diner en zoekt u advies voor bijpassende wijnen of heeft u plannen om een activiteit of feest te organiseren met een Italiaans thema? Denk bijvoorbeeld aan een wijnbar met Italiaanse hapjes, barbeque in combinatie met een wijnproeverij met op de achtergrond Italiaanse muziek. Wij kunnen u vanuit onze eigen ervaring en onze contacten goed adviseren. Stuur een mail naar info@inostricinque.nl. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken.